Hjem
           Datingsider
           Artikler
           Bøger
           Horoskop
 

Januar er kærestetid

Januar er den måned på året, hvor de fleste danskere bliver ekstra varme om hjertet og intensivt søger en kæreste. Både på nettet og i byens barer, skriver metroXpress.

Speed-dating
Enlige bruger deres januarmåned på at finde deres eneste ene. Netdating­portalerne boomer i årets første måned, og der er månedlange ventetider på at kunne deltage i såkaldte "find din udkårne"-arrangementer som for eksempel speeddating.

"Det er nytårsforsættet om at finde en kæreste, og så har folk lige været igennem en december med julefrokoster og fester med masser af par. Det er koldt og mørkt, og man vil gerne have en at hygge sig med. Og på nettet kan man jo praktisk talt søge en kæreste i sit joggingtøj", siger Morten Wagner til metroXpress.

Morten Wagner er medejer af Danmarks største datingportal, Dating.dk, der har flere end 500.000 profiler, som søger en kæreste. Alene her i januar har 50.000 nye profiler meldt sig på Dating.dk i jagten på kærligheden. Det er en stigning på mere end 32 procent i forhold til årets andre 11 måneder.

En kæreste er vejen ud af ensomhed "Januar er kærestesøgernes højsæson, både på nettet og byens barer. Folk går ud for at få en kæreste lige nu. Januar er eftertænksomhedens tid, og mange er ensomme. Det er nu, de tager hænderne op ad lommerne og tager ansvar. Nu skal de finde en kæreste," siger parterapeut og konfliktmægler Ingrid Ann Watson.

Kilder: TV2.dk/MetroXspress