Hjem
           Datingsider
           Artikler
           Bøger
           Horoskop
 

Sikker netdating

Dating på nettet er en populær og effektiv måde at finde nye venner og kontakter på, og for rigtig mange lykkes det også at finde en kæreste. Selv folk som for få år siden mente at netdating er en kunstig måde at møde nye mennesker, har taget mediet til sig.

Svindlere og fupmagere findes som bekendt alle steder, også når det drejer sig om dating på internettet. ”Kærlighed gør blind” – og svindlerne ved at den almindelige sunde dømmekraft sættes ud af billedet når amorinerne tager over. Især mænd er ofre for svindelnumre hvor de taber hjertet til en opdigtet kærlighed.

Hvis du bruger din sunde fornuft kan du sagtens få en god og sikker datingoplevelse på nettet. Følg de nedenstående råd og du er klar til at netdate – på den sikre måde !

  • Benyt en datingside som du har tillid til. En seriøs datingside værner om brugernes personlige oplysninger.

  • Skriv aldrig dit fulde navn, adresse, emailadresse, telefonnummer, arbejdsplads og lignende i din profiltekst, som direkte kan forbindes til dig.

  • Udlever ikke personlige oplysninger til en person før du stoler 100% på denne. En troværdig person vil ikke presse dig for personlige oplysninger – sker dette alligevel, så afbryd kontakten.

  • Der er ingen grund til at dating mellem to mennesker skal involvere penge. Kommer penge på tale fra en du dater med er personen ikke interesseret i dig. Send aldrig penge til vedkommende !

  • Bed om billeder af personen, gerne fra forskellige situationer og steder. Det hjælper dig til at danne dig et korrekt billede af din date. Vær opmærksom på ”polerede” billeder.

  • Tal sammen i telefon inden du beslutter dig for at mødes med personen. Du kan evt. ringe fra et neutralt telefonnummer.

  • Det første møde bør foregå et neutralt og offentligt sted. Fortæl en ven eller familie hvor du er og giv dem evt. din dates telefonnummer og adresse.

  • Det bedste, du kan gøre, er at bruge din sunde fornuft. Det er altid bedre at gå glip af et par gode oplevelser end at få én dårlig oplevelse.