Hjem
           Datingsider
           Artikler
           Bøger
           Horoskop
 

Nyt dating magasin på gaden

Fra den 28. november er dating også noget, som man læser om. Da kiler det månedlige magasin Dating sig nemlig ind på magasinhylderne i de danske kiosker. For selv om ordet dating giver 1.700.000 hits på google.dk, er der stadig brug for at læse om jagten på kærligheden

Det rette tidspunkt
Men akkurat ligesom at nogle bliver gift både to, tre og fire gange, kan singler finde kærligheden igen og igen. "Hele datingfænomenet er gået fra at være et værktøj til at finde den eneste ene til at blive et livsstilselement. At være single er en livsstil, og dating er en del af livsstilen", siger Troels Østergaard lektor på Danmarks Journalisthøjskole, som derfor også mener, at Dating kommer på det rette tidspunkt.

Premierenummeret:
Første nummer af Dating kommer bl.a. til at handle om speeddating, datingmiddage, datingtendenser fra udlandet og nye datingportaler. For mens vi i Danmark har studset over datingportaler for de smukke på beautifulpeople. dk eller for de kloge på elitedaters.dk, er der næsten ingen grænser for specialiseringen i udlandet.